I retten for sædsmugling

Fengselet fattet mistanke da Kevin Granato plutselig fikk besøk av en gutt han kalte sin sønn. Til tross for at han har sittet inne siden 1988.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For fire år siden ble Granato observert i besøksrommet på Allenwood Federal Prison hvor han viste fram en liten gutt og sa det var sin sønn. Den drapsdømte mafiamannen har vært fengslet siden 1998, melder avisa Toronto Star.

I forrige uke ble 42-åringen og kona Regina tiltalt for å ha smuglet sæd ut av fengselet. Tiltalene er nummer 13 og 14 i rekken av liknende tiltaler det siste året.

Aktor sa at Regina Granato smuglet utstyr inn og ut av fengselet, og så gjennomførte en kunstig befruktning. Dersom hun blir dømt, risikerer hun opptil seks års fengsel.

Kevin Granato, som skal sitte inne til 2012, kan få ytterligere 35 år bak murene. Kona har tidligere innrømmet at de fikk et barn mens ektemannen satt i fengselet, men hun hevder at de ikke har brutt noen lover.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer