Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

I rullestol etter t-banesniking

Securitas-vekterne trodde 26-åringen snek på t-banen. De sparket og slo ham mens han lå på bakken i håndjern. Nå sitter mannen i rullestol, mens saken mot vekterne er henlagt!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skadene på ryggraden har gitt Adonis Hocheimy varige mén. Han sto på perrongen i Stockholm i januar da vekterne mistenkte ham for sniking. Nå sitter han i rullestol, skriver Expressen.

Det ble håndgemeng på perrongen, og Securitas-vekterne smekket håndjern på 26-åringen. Mens han lå nede, fortsatte de å sparke og slå med batong.

Hocheimy anmeldte vekterne for tjenstefeil og overfall, men saken er henlagt. Sjefsanklager Bjarne Rosén konkluderer at 26-åringen selv har ødelagt ryggen ved å kaste seg i bakken.

Raser mot henleggelsen

- Det går i alle fall ikke an å bevise at vekterne skadet ham. Det er det alt handler om, sier Rosén til Expressen.

Han forklarer at skadene kan ha oppstått da Hocheimy falt etter å ha prøvd å flykte fra vekterne.

26-åringens advokat raser mot henleggelsen.

- Det er helt utrolig å påstå at man kan påføre seg selv slike skader. Dessuten har vekterne ingen rett til å utøve vold overhodet, sier advokat Ismo Salmi.

Halt opp trappa

Hocheimy føler seg trakassert av henleggelsen.

- Jeg lå der med håndjern på golvet og tok i mot spark og batongslag. Etter at det knaket i nakken min, vred de hodet mitt til siden. Det gjorde så vondt at det svartnet for øynene mine. Deretter slepte de meg opp en vanlig trapp og en rulletrapp.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 175672023


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media