I strupen på Trump

Demokratenes Joe Biden rullet ut det kanskje største våpenet i sitt kampanjearsenal for å slå president Donald Trump: Barack Obama.

LANGET UT: USAs tidligere president Barack Obama langet ut mot Donald Trump i hans første valgkamptale - og kalte blant annet Trumps TV-tall dårlige. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PHILADELPHIA/OSLO (Dagbladet): Det pågår en hard kamp om de viktige vippestatene Florida, Michigan, Wisconsin, Arizona, North Carolina og Pennsylvania. Trump henger etter i målingene i de fleste av dem, og har de siste dagene reist fra stat til stat for å overbevise velgere.

Biden har tilbrakt de siste dagene i Delaware for å forberede seg på den siste TV-sendte debatten natt til fredag. Men at han ikke er på reisefot som Trump, betyr ikke at han er på defensiven.

Natt til torsdag rullet han ut det kanskje største våpenet i sitt kampanjearsenal: Tidligere president Barack Obama.

Til angrep på Trump

Den politiske superstjerna besøker Philadelphia natt til torsdag norsk tid i sitt første forsøk på å vippe Pennsylvania i Bidens favør.

Arrangementet var lukket som følge av coronapandemien, og bare 350 biler fikk slippe inn på parkeringsplassen utenfor en baseballstadion.

Dagbladet var til stede da begeistrede velgere strømmet inn før arrangementet.

- Ikke noe realityshow

Det tok ikke lang tid før Barack Obama brukte anledningen til å gå til angrep på USAs president Donald Trump. Hele talen var et brutalt oppgjør med den sittende presidenten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer