- I Sverige ser vi konsekvensene av den dumsnille innvandringspolitikken

Mens KrFU krever 10.000 syriske flyktninger til Norge, mener FpU at det bare er et forsøk på tilfredsstille sin egen samvittighet.

- DUMSNILLHET : Atle Simonsen, formann i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU), mener det er dumsnillhet å at inn 10.000 syriske flyktninger til Norge.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
- DUMSNILLHET : Atle Simonsen, formann i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU), mener det er dumsnillhet å at inn 10.000 syriske flyktninger til Norge. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Først foreslo Jan Egeland, generalsekretær i Flyktninghjelpen, at Norge skulle ta imot 10.000 flyktninger fra Syria. Det fikk Per Sandberg, nestleder i Fremskrittspartiet, til å ta fram storslegga og karakterisere forslaget slik:

- Vanvittig!

Noe som igjen flørte til at lederen av KrFU, Emil Erstad, gikk rett i strupen på Sandberg. Erstad ba Sandberg ta til vett, og vise medmenneskelighet.

Nå fillerister FpU-leder Atle Simonsen Erstad, og de som vil at Norge skal ta inn 10.000 syriske flyktninger.

- Bruk heller en milliard kroner på å hjelpe syrere i deres nærområder. Da vil vi kunne hjelpe nærmere 170.000 syrere, framfor å ta imot noen tusen her hjemme.

- Mer enn 150.000 syrere vil få en tøffere hverdag og leve i frykt for sitt eget liv for at KrFU skal få oppfylt sitt eget velgerløfte, og sin egen samvittighet, sier Atle Simonsen.

- Dumsnillhet Simonsen vil spandere bussbilletter på Erstad og KrFU til Sverige.

- Der vil de få se konsekvensene av den dumsnille innvandringspolitikken de vil føre. Politiet i Sverige har «55 no-go-soner», hvor de ikke tør å gå på grunn av at utenlandske gjenger herjer, sier Simonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.