I Syria får ikke kvinner lov å krige, men de blir hyllet for jihad mot Vesten

Får militærtrening og opplæring i bruk av selvmordsbomber.

RØMTE TIL SYRIA:  Hayat Boumeddiene (26 var kjæresten til  Amédy Coulibaly som angrep Paris i januar og hadde sverget troskap til IS. Hun er fortsatt etterlyst i og skal ha rømt til Syria i januar. Dette bildet er fra 2010 da hun og kjæresten besøkte en dømt terrorist og lærte å skyte med armbrøst. Etter Paris-terroren skal hun ha rømt til Syria og har siden angivelig blitt intervjuet og hyllet i IS' propagandamasin Dabiq. Foto: Le Monde
RØMTE TIL SYRIA: Hayat Boumeddiene (26 var kjæresten til Amédy Coulibaly som angrep Paris i januar og hadde sverget troskap til IS. Hun er fortsatt etterlyst i og skal ha rømt til Syria i januar. Dette bildet er fra 2010 da hun og kjæresten besøkte en dømt terrorist og lærte å skyte med armbrøst. Etter Paris-terroren skal hun ha rømt til Syria og har siden angivelig blitt intervjuet og hyllet i IS' propagandamasin Dabiq. Foto: Le Monde Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 26 år gamle franske kvinnen er kusine av Abdelhamid Abaaoud (28), pekt ut som hjernen bak Paris-terroren og bakmannen for fire av seks avvergete terrorangrep siden i våres.

Den europeiske kommandøren hadde en høy stjerne i Den islamske staten etter å ha kriget i deres områder for deretter å reise tilbake til Europa for å gjennomføre terrorangrep.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer