I verdens farligste land for kvinner blir en kvinne drept hver 18. time

En kvinne drepes av sin forlovede, en annen kvinne skytes på åpen gate på vei til jobb. Slik lever kvinnene i verdens farligste land for kvinner.

DREPT: Rosivel Elisabeth Grande ble drept på gata i San Salvador av en uidentifisert mann i 2013. Et familiemedlem holder bildet av henne. Foto: Reuters /Scanpix
DREPT: Rosivel Elisabeth Grande ble drept på gata i San Salvador av en uidentifisert mann i 2013. Et familiemedlem holder bildet av henne. Foto: Reuters /Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

12. februar gikk Graciela Eugenia Ramírez Chávez (22) for å handle sko til sitt eget bryllup. Hun hadde allerede kjøpt brudekjolen som hang klar til bruk. Dagen etter, den 13. februar, blir hun funnet død i en hage i forstad til El Salvadors hovedstad San Salvador. Chávez hadde blitt knivstukket 56 ganger.

Hennes forlovede ble seinere arrestert og siktet for drapet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer