Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Iain (41) fra Skottland omkom i helikopterstyrten

Etterlater seg kone og to barn.

MISTET LIVET:  Iain Stuart fra Skottland mistet livet etter at helikopteret han var om bord styrtet på en holme i Hordaland. Foto: Privat
MISTET LIVET: Iain Stuart fra Skottland mistet livet etter at helikopteret han var om bord styrtet på en holme i Hordaland. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Iain Stuart fra Aberdeenshire i Skottland var en av de tretten som omkom i helikopterstyrten på fredag, opplyser britiske myndigheter til Dagbladet.

Stuart var ansatt for selskapet Halliburton, og var på vei hjem fra Gullfaks-feltet da Super Pumpa-helikopteret styrtet ved Turøy i Hordaland fylke. Han etterlater seg kone og to barn.

Stuarts etterlatte har sendt en uttalelse gjennom den britiske ambassaden i Oslo.

- Vi, som familie, er knust over tapet av Iain i fredagens tragiske helikopterstyrt i Norge. Iain var en kjærlig ektemann og hengiven far til sine to barn, og som familie er vi knust. Han var en omsorgsfull sønn, bror, onkel og venn for mange. Vi setter pris på alle søtteerkløringer og fine tanker. Vi ber nå om privatliv på dette vanskelige og triste tidspunktet, for at vi kan sørge og ta innover oss tapet, skriver familien.

Glad i golf Til Daily Mail sier en venn av familien, Charles Aitken, at hans datter kjente Stuarts kone.

- Datteren min kjente hans kone. De var en herlig familie, dette er absolutt en tragedie, sier Aitken.

Ifølge skotske Daily Record hadde den omkomne og kona vært kjærester siden ungdomstiden. Avisen skriver at mannens far er på vei til Norge for å identifisere sønnen.

Brechin Golf Club omtaler familiefaren som en golfglad mann. I går markerte golfklubben ulykken, ved å flagge på halv stang.

- Han var et veldig populært medlem av klubben og våre tanker går til hans familie og venner i denne vanskelige tiden, sier Stephen Rennie, daglig leder i golfklubben, til Daily star.

Britens selskap, Halliburton, ønsker  ikke å uttale seg om 41-åringen før alle ofrene har blitt identifisert.

Hele Norges coronakart