Ian (40) tok sagen i egne hender

Kuttet opp sønnens bøtelagte bil i protest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det rant over for britiske Ian Taylor da parkeringsvaktene bøtekla sønnens bil. Grunnen til at bilen ble bøtelagt for feilparkering skyldtes noen centimetre som stakk ut på ulovlig område, skriver The Sun. Bilen sto lovlig parkert, med unntak av støtfangerne.

Dermed tok 40-åringen motorsagen i egne hender og delte sønnens Ford Fiesta i to.

- Jeg måtte bare gjøre noe. Kjøretøyet sto helt lovlig. Det var et drastisk skritt å ta men jeg står for det jeg gjorde, sa den forbannede faren.

Ifølge Taylor selv ga han parkeringsvaktene beskjed om at de kunne ta med seg baksetet og bagasjerommet da de kom for å fjerne bilen to dager senere, skriver Times Online. Det var nemlig den bakre delen av bilen som hadde forårsaket den velkjente gule hjullåsen feilparkerte biler blir utstyrt med i Storbritannia.

Det hele endte med vaktene tok med seg hjullåsen og dro uten den delte Forden. De to Fiesta-delene ble stående igjen ute på gata ved Taylors bolig i Tredworth.

FORBANNET: Slik endte det da parkeringsvaktene bestemte seg for å bøtelegge Ford Fiestaen som Ian Taylor hadde kjøpt til sin sønn. Foto: BULLS
FORBANNET: Slik endte det da parkeringsvaktene bestemte seg for å bøtelegge Ford Fiestaen som Ian Taylor hadde kjøpt til sin sønn. Foto: BULLS Vis mer
Ian (40) tok sagen i egne hender