Id-tyvenes «Bonnie og Clyde» arrestert

De var unge, forelskede og svindlet seg gjennom verden med stjålne penger, sier politiet. Se bildene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - De var unge, rike og forelska. Men jet-set-paret finansierte moroa med uvitende naboers kredittkort, oppsummerte politiet i går, da de redegjorde for arrestasjonene av studenten Jocelyn Kirsch (22), og den tidligere finansanalytikeren Edward K. Anderton (25). Det melder nyhetsbyrået Associated Press.

De to ble fredag siktet for identitetstyveri, svindel og nok andre forhold til å fylle en julehandel-liste. Men både Jocely og Edward er på frifot igjen etter at familiene har betalt kausjoner på over 100 000 kroner.

«Bonnie og Clyde»

Paret med kallenavnet «id-tyverienes Bonnie og Clyde» har holdt sammen de siste to årene. Og siden den gang har de reist verden rundt på andres regning, mener politiet. I helga ransaket de parets leilighet og fant flere bærbare datamaskiner og avansert printerutstyr for id-kort. Og ikke minst: parets digitale fotoalbum.

Det siste har politiet delt med omverdenen og bildene sirkulerer nå på nettet. De mener svindelopplegget, som i 2007 skal omfatte minst 550 000 kroner, betalte turer til Paris, London, Hawaii og andre luksusdestinasjoner i karibien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer