Identifisert som Benedicte

Rettsmedisinsk institutt bekrefter at det er Benedicte Maxwell Iversen som er funnet død i Maridalen i går. Politiet offentliggjør dødsårsaken seinere i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Kvinnen som ble funnet død søndag, er identifisert som den savnede Benedicte Maxwell Iversen. Det har vi fått opplyst fra Rettsmedisinsk institutt, sier fungerende informasjonssjef Audun Øvrebø i Oslo politidistrikt til NTB.

Liket av den unge kvinnen ble funnet av en turgåer i Maridalen søndag ettermiddag. Politiet varslet Benedicte Maxwell Iversens familie om funnet ved Sandermosen stasjon sent søndag kveld.

- Vi kommer tilbake med mer informasjon om mulig dødsårsak senere i dag, men det er ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier Øvrebø.

Sorg og lettelse

Benediktes tante, Sidsel Grasli, sier at familien er lettet over at Benedicte er funnet. Ukene etter at hun forsvant, har vært en voldsom påkjenning for dem.

- I denne tiden har vi vært veldig redde for ikke å få noe svar. I forhold til dét oppleves dette som en lettelse. Men det er forferdelig at hun er død, sier Grasli.

- Å få beskjed setter en i en ny krisesituasjon. Vi skal samles nå, alle sammen, vi vil bare være sammen.

Foreløpig er det ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt rundt dødsfallet.

- Dét stiller oss overfor helt nye utfordringer, sier Grasli.

FUNNET DØD: Benedicte Maxwell Iversen.
LETTET: Benedictes tante, Sidsel Grasli, sier at familien opplever en ny krise etter at den savnede jenta er funnet død.