Idiotiske fotballspillere

- NFF må slå ned på gris i norsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige helg la jeg enda en gang merke til disse fotballspillerne. Jeg var på Aspmyra stadion og rundt det 88. minutt går Abiodun rett inn i Thomas Jacobsen helt uten grunn. Slår han rett ned. Burde ikke han straffes?

Bare se, NFF vil bare se på saken før den henlegges. Morten Fevang er også en spiller Bodø/Glimt har bekjentskap til. Taklingen hans på Ruben Imingen er noe av den verste nedklippinga jeg har sett. Det verste er at han i media uttaler seg og sier at hvis man skal trekke seg fra sånne taklinger så burde han legge fotballskoene på hylla.

Bare gjør det, for sånt vil vi ikke ha i norsk fotball. Spillere som ødelegger ens karriere fordi han måtte trå til i en takling. Det samme har skjedd gang på gang mot en annen spiller i tippeligaen, og jeg tror de fleste kjenner til taklingene mot Tarik Elyounoussi. Gang på gang prøver de å skade han fordi han yngre og bedre. De ser på han at han ikke er den med best fysikk, men med mye bedre teknikk. Det samme skal sies om imingen.

Ruben Imingen er nå langtidsskadd på grunn av en unødvendig grisetakling i en treningskamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer