- Idrettskjendis la ranssiktet i bakken

Ble angrepet av flere menn i Oslo. - Ranerne har prøvd seg på feil mann, sier idrettsleder.

TATT: Ranerne prøvde seg på feil mann, sier den tidligere landslagsspillerens sjef gjennom 15 år til Dagbladet. Foto: Espen Hovde
TATT: Ranerne prøvde seg på feil mann, sier den tidligere landslagsspillerens sjef gjennom 15 år til Dagbladet. Foto: Espen Hovde Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En idrettskjendis står sentralt i oppklaringen av ransbølgen i Oslo sentrum natt til søndag.  I ettermiddag blir to menn, en av dem en 21-åring som er siktet for å ha forsøkt å rane idrettskjendisen, framstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett. Den profilerte idrettsmannen, som har deltatt i en rekke OL og VM for Norge og som er mangeårig norgesmester i sin idrett,  skulle ta ut penger fra minibanken til Sparebank1 i Hammersborggata litt over klokka 04 palmesøndag.

Da skal han ha blitt angrepet av flere menn som forsøkte å nappe til seg bankkortet. Den tidligere idrettsutøveren skal da ha grepet tak i den ene raneren og holdt han fast mot asfalten.

- En kjempesterk tøffingVanligvis er det ransofferet som er på feil sted til feil tid.

- I dette tilfellet kan jeg trygt si at ranerne har prøvd seg på feil mann. Den tidligere topputøveren er en kjempesterk tøffing som ikke er redd for noe og som har en utpreget rettferdighetssans. Skulle jeg tippet hvem av våre utøvere som hadde stoppet en raner, ville jeg umiddelbart sagt han det gjelder, sier den tidligere landslagsspillerens sjef gjennom 15 år til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.