Idrettskvinne brakk nesa på rival

Fant en annen kvinne i sengen med eksforloveden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kvinnen og hennes eksforloved hadde tilbrakt natta sammen i hans seng. Neste morgen dro kvinnen hjem en tur, men kom tilbake litt seinere uten å si ifra til eksforloveden. Da fant hun han sammen med en annen kvinne i senga de hadde tilbringet natta i, skriver Sandefjords Blad.

Da svartnet for det for idrettskvinnen som gikk til angrep på kvinnen i senga. Hun slo henne så hardt at hun brakk nesa. Idrettskvinnen ble på bakgrunn av dette tiltalt for legemsbeskadigelse, noe hun sa seg delvis skyldig i foran Sandefjord tingrett.

Kvinnen slo med flat hånd, men hun var godt trent og hadde kraft i slaget. Dette var også noe retten la vekt på i skjerpende retning.

- Selv om tiltalte var i affekt, slo hun mot ansiktet, og hun var idrettsutøver med styrke i armene, skriver tingretten i dommen.

Retten tok også med i dommen at kvinnen hadde handlet i plutselig affekt fordi hun hadde følt seg krenket. Det fritok henne ikke fra straff.

Kvinnen ble dømt til samfunnstraff i 30 timer, samt at hun må betale erstatning til offeret på 1148 kroner. Hun måtte også betale saksomkostninger på 1000 kroner.