- Idrettsstjerne kidnappet barna

Fradømt foreldreretten til sine to barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Samtidig har den lokale tingretten, som har bestemt at saken bare kan omtales i anonymisert form, slått fast at barna skal bo fast hos sin mor. Idrettskjendisen, som var i verdensklasse innen sin idrett, møtte ikke i retten.

Barna har imidlertid bodd hos faren de to siste åra, og mora mener at faren har kidnappet barna. Politiet er koblet inn i saken.

En del av bakgrunnen for saken er at barna skulle være hos far et års tid fra 2006. Etter dette har faren nektet barna å flytte hjem, ifølge mora.

Etter det Dagbladet forstår, mener mora at faren blant annet bruker barna i et økonomisk spill, og at han forsøker å sette barna opp mot henne. Ifølge mora skal han ha gitt uttrykk for at han vil la mora få se barna. Forutsetningen er at hun betaler en halv million kroner.

Idrettstoppen ville heller ikke la seg representere av en advokat i tingretten. Han mener barna har det bra i den nåværende situasjonen. Faren har uttalt at mora bare kan flytte til ham, om hun ønsker kontakt med barna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer