Idrettstalenter døde

Bilulykke krevde fire unge liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet friga i formiddag navnene på de som omkom i den tragiske bilulykken i Vestnes i går. Alle fire var svært aktive innenfor idretten i Romsdal, skriver Romsdals Budstikke.


De omkomne er: Gunnar Sæbø, 18 år, Yvonne Vold Moen, 17 år, Marius Vold Moen, 16 år og Anja Marlen Hartviksen, 17 år.

Tidenes raskeste 15-åring

Marius Vold Moen (16) var et av romsdalsidrettens største talenter.

Han var tidenes raskeste 15-åring i Norge på 400 meter. Så seint som i januar fikk han bestemannsprisen i sprint uansett klasse i ungdomsmesterskapet (uoffisielt NM) for innsatsen på 60 meter.

Denne måneden har han vært på Toppidrettssenteret ved Idrettshøyskolen i Oslo. Marius Moen gikk på Måndalen skole.

Også søsteren Yvonne Vold Moen (17) har vært en aktiv idrettsjente. Hun satset på fotballen. Nå var hun elev på Rauma videregående skole på Åndalsnes.

Anja Marlen Hartviksen (17) spilte fotball for Træff. Hun var også på kretslaget for Nordmøre og Romsdal. 17-åringen var elev ved idrettslinja ved Molde videregående skole.

MØTTE TRAILER: Fire unge mennesker fra Måndalen i Rauma døde da Golfen de kjørte braste inn i en trailer i går formiddag. Foto: Fridgeir Walderhaug
MØTTE TRAILER: Fire unge mennesker fra Måndalen i Rauma døde da Golfen de kjørte braste inn i en trailer i går formiddag. Foto: Fridgeir Walderhaug Vis mer

Gunnar Sæbø (18) har også vært aktiv i det lokale fotballmiljøet. Han gikk elektro-linja på den videregående skolen i Ålesund. Det var han som kjørte bilen da ulykken skjedde.

Sørgegudstjeneste

Det var glatt veibane, og Golfen ungdommene kjørte skal ha sklidd over i feil kjørefelt og truffet en trailer.

Politiet fikk melding om ulykka klokka 14.30 i går. To luftambulanser ble rekvirert til ulykkesstedet, som ligger på europavei 136.

Trailersjåføren er uskadd, og ble tatt hånd om av folk på stedet.

Alle de fire omkomne kommer fra Måndalen i Rauma. Der har den tragiske ulykken naturligvis satt sitt preg på dagen i dag.

I kirka blir det sørgegudstjeneste klokka 19 i morgen. I morgen blir også Rauma videregående skole på Åndalsnes holdt åpen for at ungdommen skal kunne ha et møtested. To av ungdommene som var med i ulykken, var elever på Rauma vgs. En av dem overlevde ulykken.

<B>TRAGISK:</B> Ulykka i Vestnes i går krevde fire unge menneskeliv.