IKEA flyr kundene til butikken

Glem IKEA-bussen, nå tar møbelgiganten i bruk fly for å skaffe kunder til butikkene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I høst har det pågått en underskriftskampanje for å få IKEA til å etablere seg i Nord-Norge. 6000 nordlendinger har signert kampanjen, og slikt merkes også hos et svensk milliardimperium.

I ren begeistring over nordlendingenes IKEA-hunger setter selskapet opp egne fly fra Harstad, Bodø og Tromsø i november, melder Nordlys. Flyene går til Trondheim hvor det altså finnes et IKEA-varehus.

- Dette er et eksperiment, og et uttrykk for vår begeistring over underskriftskampanjen som Gnist-jentene i Tromsø satte i gang i september, sier PR- og informasjonssjef i IKEA Norge, Camilla Lindemann til avisa.

Flyene begynner å gå fra 8. november, akkurat tidsnok til å rekke julerushet. Billettprisen blir 650 kroner, og kunder kan melde seg på fra i morgen lørdag.

Men fortsatt vil ikke selskapet som ga flatpakkede møbler et ansikt, love at de vil etablere seg nord for Trondheim med det første. Saksbehandlingen for å etablere seg der tok 24 år.

Har du lyst til å dra på handletur, men frykter at du ikke får med deg alt i håndbagasjen? IKEA lover å gi kundene billig frakt nordover.

HAR VÆRT DER LENGE: Ikea på Slependen utenfor Oslo.