Ikeas ansatte får en milliard i julegave fra sjefen

- Dette er en måte for oss å takke våre medarbeidere på.

GIR TIL DE ANSATTE: Bildet viser Ingvar Kamprad på en tidligere åpning i Haparanda nord i Sverige. Foto: AFP / NTB Scanpix
GIR TIL DE ANSATTE: Bildet viser Ingvar Kamprad på en tidligere åpning i Haparanda nord i Sverige. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For å takke sine medarbeidere for deres innsats og lojalitet, kommer Ikea til å gi dem en klekkelig julebonus på en milliard svenske kroner i år. Det melder selskapet selv i en pressemelding.

- Våre medarbeidere er utrolig viktige for oss. Dette er en måte for oss å takke våre medarbeidere på. Det er både gøy og fint at vi har anledning til å dele godene på denne måten, sier kommunikasjonsansvarlig i Ikea Sverige, Karin Bergman, ifølge Aftonbladet.

«Tack»-programmet

Engangsutbetalinga, som er en del av selskapets «Tack»-program, kommer inn på konto til alle som har vært fast ansatt i selskapet i fem år eller mer.

Hvilken stilling vedkommende har hatt i denne perioden, er irrelevant.

I tillegg vil det bli utbetalt en sum til deltidsarbeidere som reflekterer hvor mange timer de har jobbet det siste året.

Etter at «Tack» ble innført for fire år siden, har det i alt blitt satt av fem milliarder kroner til lojalitetsprogrammet.

Også en del ansatte i Norge er omfattet av programmet. Ifølge Ikea Norge vil over en tredjedel av medarbeiderne i Norge ha ansiennitet på fem år eller mer, og dermed omfattes av programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer