Ikke alle er like hemmelighetsfulle

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trønder Kjøtt, pizzafyll: Innkjøpssjef Arild Sand gir fra seg delvis leverandørliste. Men ikke på tomatpure, selv om dette er interessant i genmodifiseringssammenheng. Etter betenkningsstid fikk vi ja til å komme inn i produksjonen - over jul.

Lerum, Husholdningssaft. Jan Vidar Mesterplass: Velkommen

Margarinfabrikkene, Soft soya Margarin. Disponent Erik Ottestad: Velkommen. Oppgir også leverandører.

Skjeggerød fabrikker, Sandefjord: Velkommen.

Gilde Hed-Opp, Rudshøgda: Velkommen

Norsk Kjøttindustri, Brumundal: Velkommen.

Nordfjord Kjøtt: Torleif Roksvåg: Det er så travelt før jul. Jeg skal ringe igjen. Ingen tilbakemelding.

Finsbråten, Eidsvoll: Ingen problemer med besøk.

Fatland Slakteri, Furuset: Sverre Fatland: Travelt nå før jul. Ingen tilbakemelding.

Norway Seafoods, Frionor Fiskegrateng. Sturle Liberg: Det skal vi nok klare. Ser heller ikke noe problem med leverandørliste.

Delikat fabrikker A/S, Drammen: Bjørn Fuglerud: Dette må jeg klarere med eierne. Vi tillater ingen fotografering. Ingen problem med å oppgi råstoffene eller leverandører.