Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ikke alle kan leve av ball

I helgen marsjerer hundretusener mot sult. Med Ronaldinho på laget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Søndag arrangerer Flyktningehjelpen marsjen «Walk the World» i samarbeid med FNs matvareprogram. Marsjen er et verdensomspennende prosjekt mot sult, og ifjor marsjerte mer enn 200 000 mennesker i 91 land.

Årets aksjon i Norge går i Oslo, med start klokka 12.30 på Rådhusplassen, før marsjen går til St. Hanshaugen. Der blir det konserter med blant annet Briskeby.

- Vi har bare 150 til 200 påmeldte ennå, så vi håper på flere enn det, sier prosjektkoordinator i Flyktningehjelpen, Arild Karlsbakk, til Dagbladet.no.

Påmelding skjer gjennom nettsidene til aksjonen, Flyktningehjelpen holder åpent for alle som vil være med på dagen også.

- Du kan melde deg på på Rådhusplassen også, og så vil vi ha en stand på St. Hanshaugen der man kan gi et bidrag, sier Karlsbakk. Og selv om arrangementene er utendørs, er ikke Karlsbakk redd for regnspådommene.

- Nei, jeg ser bare på den værmeldingen som melder sol, ler han.

Blir du med på marsjen mot sult er du i godt selskap. Verdens beste fotballspiller, Ronaldinho, er samarbeidspartner FNS matvareprograms egen sultambassadør. Ifølge Karlsbakk skal Ronaldinho også være med å gå på søndag, om enn ikke i Oslo.

- Ja, Ronaldinho skal marsjere så sant det passer med hans sportslige oppkjøring, sier Karlsbakk.

SYNGER MOT SULT: Briskeby og Lise Karlsnes spiller på St.Hanshaugen søndag. Foto: Scanpix
SYNGER MOT SULT: Briskeby og Lise Karlsnes spiller på St.Hanshaugen søndag. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media