Ikke alt som normalt på jobben?

Strømstans i Oslo sentrum kan lage kaos i morgentimene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre ganger i natt gikk strømmen i redaksjonslokalene til Dagbladet.no. Og ifølge Hafslund har strømstansen, som skyldes en høyspentfeil i nettet, slått ut flere bygninger i Karl Johans gate, i Akersgata og ved handlegatene i Grensen.

Klokken 06.00 var fremdeles ikke strømmen tilbake i alle bygningene, men Hafslund jobber nå på spreng med å skaffe de 75 kundene som ble rammet i natt, strømmen tilbake.

- Dette er jo store kunder mange av dem, så det angår mange, sier en ansatt ved Hafslunds feilmeldingstjeneste til Dagbladet.no i morgentimene.

I 03.30-tiden onsdag morges kom det første strømbruddet, og ble så gjentatt to ganger. Flere bygårder og forretningsbygg gikk i svart, og det er sannsynlig at mange elektriske installasjoner kan ha blitt slått av og må startes manuelt. Blant annet kan heiser stoppe opp etter en strømstans, og må deretter aktiveres av kyndig personale.

Om du gikk fra PC-en påslått i går, sjekk hurtigminnet i Word og andre programmer du kan ha latt stå med ulagret materiale, før du går i gang med en ny arbeidsdag.

LIGGER FEILEN HER? Et strømbrudd i natt kan gi deg en unormal start på arbeidsdagen. Illustrasjon: Scanpix
LIGGER FEILEN HER? Et strømbrudd i natt kan gi deg en unormal start på arbeidsdagen. Illustrasjon: Scanpix Vis mer