Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ikke ansvarlige for gisseldramaet

Islambouli-brigadene avviser at de sto bak tragedien i Beslan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Vi kunngjør at ingen av våre celler hadde forbindelse til denne operasjonen. Vi deltok ikke, verken med våpen eller finansiering», heter det i en uttalelse gruppen Islambouli-brigadene la ut på internett lørdag.

«Vi gir honnør til våre tsjetsjenske brødres innsats med å forsvare sin verdighet og sin religion. Og vi legger ansvaret for Ossetia-operasjonen på den motbydelige russiske regjeringen», heter det videre i uttalelsen.

Gruppen Islambouli-brigadene hevdet den sto bak bombeangrepet i Moskva i forrige, der rundt ti mennesker ble drept. Den samme gruppen erklærte at den sto bak eksplosjonene om bord på to russiske passasjerfly i august. 90 mennesker ble drept i terrorangrepene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling