- Ikke bekymret for hjemmeransakelsen

Politiet saumfarte boligen til Kongsvinger-siktet.

RANSAKET BOLIG: Politi og Kripos jobbet i hele dag ved adressen til den drapssiktede mannen som er siktet for å ha drept Lars Erik Flem Andersen i Kongsvinger. Her fjerner de en katt fra boligen. Foto: ERIK BERGLUND
RANSAKET BOLIG: Politi og Kripos jobbet i hele dag ved adressen til den drapssiktede mannen som er siktet for å ha drept Lars Erik Flem Andersen i Kongsvinger. Her fjerner de en katt fra boligen. Foto: ERIK BERGLUND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONGSVINGER (Dagbladet): En Kongsvinger-mann i 30-åra er siktet for drapet på 18 år gamle Lars Erik Flem Andersen natt til søndag.

I hele dag saumfarte Kripos og politiet boligadressen til siktede i byen, som bare ligger få hundre meter fra der 18-åringen ble funnet drept med flere stikk i blant annet hodet.

Siktede og den drepte har vært omgangsvenner de siste månedene.

Vil sjekkes ut av sakenSiktede er ikke bekymret for at politiet vil finne noe hjemme hos ham.

- Han er overhodet ikke bekymret for ransakelsen. Det er ikke fordi han har dumpet drapsvåpenet eller noe. Han mener bestemt han ikke har gjort noe. Samtidig har han forståelse for at politiet må gjøre jobben sin. Han håper de gjør den så grundig at de kan sjekke ham ut av saken, sier Christer Hedin, som forsvarer siktede.

Politiet har ennå ikke sikret seg drapsvåpenet, som trolig er en kniv eller en annen skarpkantet gjenstand.

Ville tipse politietSiktede ble pågrepet på Kongsvinger politistasjon mandag kveld etter at han for andre gang, på eget initiativ, møtte opp som vitne hos politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer