Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ikke bevis for kidnappingsplanene

De fem mennene var tiltalt for å planlegge kidnappingen av Victoria Beckham. I dag måtte påtalemyndigheten trekke saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Avisa News of the Worlds «avsløring» om at fire rumenere og en kosovo-albaner skulle kidnappe artisten, fikk oppmerksomhet over hele verden. Avisa framstilte situasjonen slik at de hadde avverget kidnappingsforsøket. Men i dag trakk aktoratet saken.

Årsaken var at forklaringen til et av de viktigste vitnene ikke er troverdig.

Det 27 år gamle eks-kriminelle hovedvitnet hadde fått 10 000 pund (109 000 kroner) av avisa for å snakke om kidnappingsplanene. Mannen hadde økonomiske problemer, og retten kunne ikke stole på vitnemålet hans etter som han var betalt av avisa.

- Vi har avdekket at vi ikke har bevis som støtter opp under kidnappingssaken. Vi mener dette er et upålitelig vitne siden han har fått penger av News of the World. Vår vurdering av avisa har også endret seg, sier en talsmann for påtalemyndigheten.

Victoria og David Beckham er allerede informert om utviklingen, og ifølge aktor Brian Altman er de inneforstått med bakgrunnen for den dramatiske vendingen i saken.

Dommer Simon Smith i Middlesex Guildhall Crown Court forkastet hele saken, og sendte den tilbake til regjeringsadvokaten.

Kilder: BBC, Sky News og Ananova

<B>AVSLØRINGEN: Kidnappingssaken i avisa News of the World gikk verden rundt.
POSH: Den britiske avisa hevdet at Victoria Beckham skulle kidnappes, og at de klarte å stoppe planene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media