-Ikke dramatisk

- Dette er noe vi har ventet på, sier Gamal Hoseins forsvarer Jan Erik Granmo om funnet av et kvinnelik i Porsgrunnselva.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gamal Hoseins forsvarer, advokat Jan Erik Granmo, sier at funnet av et kvinnelik som trolig er Gry Hosein, ikke er dramatisk for hans klient.

- Jeg registrerer at det er funnet et kvinnelik som trolig er Gry. Dette er ikke dramatisk. Tvert om er dette noe vi har ventet på, sier Gamal Hoseins forsvarer, advokat Jan Erik Granmo.

- Det gjenstår fortsatt å finne ut om dødsårsaken er et selvmord, et uhell eller drap. Og dersom det viser seg å være drap, så er spørsmålet hvem som i så fall har utført dette, fortsetter Granmo.

Advokaten er opptatt i en sivil rettssak hele tirsdag, og har derfor ikke tid til å følge opp den siste utviklingen i Hosein-saken før i ettermiddag.

Må fremstilles på nytt

Gamal Hoseins forsvarer bekrefter at Gamal ble kjørt fra kretsfengselet tirsdag formiddag: -Men jeg vet ikke hvor han ble kjørt, sier Granmo.

- Når det gjelder dødsårsak og den videre utvikling, er det ikke noe annet å gjøre enn å vente på obduksjonen. Gamal Hosein kan uansett ikke fengsles på nytt uten at det blir en fremstilling for forhørsretten, sier advokat Granmo.

En tilfeldig forbipasserende fant tirsdag formiddag et kvinnelik i Skienselva i Porsgrunn. Flere vitner mener at liket er Gry Hosein, som ble meldt savnet av sin mor søndag 14. januar, etter at hun ikke hadde latt høre fra seg på et døgn. Ektemannen ble pågrepet og siktet for drap 23. januar, selv om politiet ikke hadde funnet noe lik.

(NTB)