Ikke en eneste prostituert på Karl Johan i går kveld

Nigerianske sex-selgere skremt bort fra Oslo sentrum. - Kan bety at politiet har rett, sier Liv Jessen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du tips om kriminalitet knyttet til prostitusjon i Oslo? Send mms/sms til 2400, epost til 2400@dagbladet.no eller ring 24 00 00 00. (Direkte til journalist: 412 15 090)

(Dagbladet.no): I 23-tida i går kveld foregikk ikke synlig sex-salg verken i Karl Johans gate, i Skippergata eller noen av de andre områdene i Oslo sentrum der nigerianske prostituerte fram til onsdag satte sitt preg på bybildet.

Det er på ingen måte dagligdags i en by der menn i alle aldre de siste fire åra har fått slengt sextilbud etter seg, foran seg og fra siden fra mange titalls prostituerte bare i løpet av en tur gjennom paradegata på kveldstid.

Først i 00.30-tida natt til idag beveget noen få prostituerte som trolig var nigerianske seg  nederst i Karl Johans gate, men de er langt færre og mindre pågående enn tidligere. Sex-salget startet også mye senere enn før.

- Kanskje mer organisert enn antatt

Årsaken til det plutselige forsvinningsnummeret er etter alt å dømme politiets svært omfattende «Operasjon Benin», der rundt hundre politifolk tirsdag og onsdag slo til mot omlag tjue adresser i Oslo og pågrep hele 76 personer med tilknytning til det nigerianske prostitusjonsmiljøet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer