Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ikke feit på slanking

Fedon Lindbergs kostholdsimperium disser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Millionunderskudd og personstrid har ført Fedon Lindbergs livsverk mot stupet, skriver VG i dag.

Millionunderskudd

Avisa dokumenterer at flere Lindberg-selskaper går med dundrende underskudd. Mer enn 12 sentrale personer i Lindberg-systemet skal ha forlatt kostholdsguruen på kort tid. Fedon Lindberg har heller ikke lenger råd til å leie lokaler i Postgirobygget i Oslo.


- Det er tøft å være gründer, og de personlige kostnadene har til tider vært altfor høye. Mange tror at jeg personlig har en fantastisk økonomi. Det er ikke sant. Jeg har den samme leiligheten som jeg alltid har hatt, og min private gjeld har økt, sier Lindberg til VG.

Personstrid

Den gesk-norske indremedisineren hevder at han ikke har tatt ut ei krone i utbytte fra sine selskaper, men levd på bokinntekter og foredrag.

De siste månedene skal flere av Lindbergs nærmeste samarbeidspartnere ha forlatt ham. Flere av dem skal i dag ha et svært anstrengt forhold til kostholdslegen.

Fedon Lindberg har lansert flere matvareprodukter med lavt innhold av karbohydrater, blant annet brød, hamburgere og pizza.

MÅ SLANKES: Fedon Lindbergs kostholdsimperium må slankes etter milliontap. Foto: Andrea Gjestvang
MÅ SLANKES: Fedon Lindbergs kostholdsimperium må slankes etter milliontap. Foto: Andrea Gjestvang Vis mer
Ikke feit på slanking
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling