Ikke fengsling

Det vil ikke bli holdt fengslingsmøte i dag for de tre mennene, som ble pågrepet i forbindelse med forsvinningen til 18 år gamle Tom Halvorsen fra Tananger i Rogaland i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Advokat Arvid Sjødin, som bistår én av de tre, sier til NTB at han har ikke fått noen dokumenter i saken, og kan derfor ikke uttale seg. De tre er foreløpig siktet for å ha avgitt falsk forklaring.

Politiinspektør Ingegjerd Maagaard i Stavanger politidistrikt bekreftet overfor NTB at pågripelsen har forbindelse med Halvorsens forsvinning. Utover dette ville ikke politiet i Stavanger gi flere opplysninger om saken.

Ikke funnet

Politiet har gjennomført omfattende søk etter den savnede blårussen i fjorden ved Tananger-området. Mellom 150 og 180 personer lette tirsdag forgjeves etter 18-åringen. Personer fra KNM Harald Haarfagre, Røde Kors og Norsk Folkehjelp finkjemmet sammen med politiet området rundt guttens hjem. Det ble også lett i Tananger sentrum og et strandområde.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer