-Ikke forby dyresex

- Vi fanger, torturerer, dreper og spiser dem tross alt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Regjeringa går nå inn for å kriminalisere sex med dyr, men vi kommer neppe til å få oppleve demonstrasjonstog med tutende traktorer og paroler til forsvar for eldgamle tradisjoner.

Du skal leite lenge for å finne tilhengere av at mennesker skal ha seg med våre firbente venner. Selv om de også er der ute. Leiter du på nettet, finner du ikke bare tusenvis av videoer med hunder, hester, fisker, slanger, geiter og det som mer fantasifullt er. De mer romantiske zoofile forakter sine pornofrender, for selv er de ute etter meningsfulle kjærlighetsforhold med diverse arter, og de legger ut oppskrifter på hvordan du for eksempel i løpet av tre uker kan innynde deg hos favorittdelfinen din.

Personlig har jeg aldri følt noen dragning mot dyr, men jeg ser likevel ingen hensikt i å sette meg til doms over disse tilsynelatende forvirrede menneskene. Det er ikke av hensyn til dem jeg mener at et lovforbud er meningsløst.

For det første skal vi ikke forby alt vi ikke liker.

Det fins allerede forbud mot dyremishandling, så dyr som blir skadelidende hvis nabogutten tar ut frustrasjonen sin i fjøset ei sein natt, er allerede beskyttet av lovverket. Jeg ser heller ikke det store skadepotensialet for eksempel i at en menneskepenis føres inn i det samme hullet som veterinæren hadde hele arma tidligere på dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer