- Ikke formelt vedtak om mobilsenter

Arbeiderpartiets samferdselspolitiske talsmann Karl Eirik Schjøtt-Pedersen sier til NTB at styret i Telia-Telenor ikke har fattet noe formelt vedtak om å legge mobilsenteret til Stockholm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Schjøtt-Pedersen begrunner dette med de forutsetningene som Stortinget la til grunn og det forslaget som kom fra regjeringen om fusjon. Han sier seg helt på linje med styrets nestleder Arnfinn Hofstad. Samferdselskomiteens nestleder mener derfor at vedtaket egentlig er ugyldig.

- Stortinget sluttet seg til et forslag der det kom klart fram at det var to likeverdige selskap som skulle slås sammen, og det var en forutsetning at det skulle være balanse mellom de to landene, sier Schjøtt-Pedersen.

Han understreker at det også var en forutsetning at forslag av spesielt stor betydning skulle behandles etter særskilte stemmerettsregler.

- Styrets nestleder Arnfinn Hofstad slår fast at de norske styremedlemmene var uenige i å legge telemobilsentret til Stockholm. Det er derfor ikke formelt fattet noe vedtak, konkluderer Karl Eirik Schjøtt-Pedersen.

(NTB)