Ikke forsikret mot spanking

Advokaten dro av buksa på klienten og riset henne før hun skulle i vitneboksen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Connecticut-advokaten forklarte retten at han bare skulle gi henne ris så hun ikke skulle være nervøs. Etter litt klaps på baken forventet han at hun skulle opptre atskillig mer troverdig. Derfor la han henne over kneet og klappet løs på den nakne baken.

Våre fetisjer

Uniformer, føtter, gips, tiss og regntøy. Nordmenns lyster strekker seg langt forbi sexy undertøy.

Les Magasinet-saken om fetisjer

Etter den uvanlige behandlinga i 1999, saksøkte kvinnen advokaten sin for 1,8 millioner kroner. Hun mente at spankinga hadde påført henne en stor følelsesmessig belastning. Advokaten gikk med på kravet, men fastholdt at han ikke hadde noen verdier som retten kunne ta beslag i. Dermed krevde kvinnen samme sum av forsikringsselskapet som dekket advokaten.

- Ris på baken dekkes ikke av advokat-forsikringa selv om hensikten er å forberede klientens vitnemål, sier dommer Robert Chatigny.

Han fastslår i den ferske kjennelsen at kvinnen ikke har krav på de nesten to millioner kronene fra American Home Insurance Co. Selskapets advokat sier i en kommentar:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer