- Ikke første gang Kvarme blander seg i det Einar gjør

Geir Hamnes tror ikke vennen Einar Gelius vil slutte i jobben som prest.

- GOD REPRESENTANT: Einar Gelius er en god representant for den norske kirka, mener hans venn, Geir Hamnes.  Foto: Jørn H. Moen/Dagbladet
- GOD REPRESENTANT: Einar Gelius er en god representant for den norske kirka, mener hans venn, Geir Hamnes. Foto: Jørn H. Moen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg kan ikke tenke meg at Einar har lyst til å slutte i jobben sin. Jeg tror dette er tøft for ham, sier Frøken Norge-sjef Geir Hamnes til Dagbladet.

Han beskriver kjendispresten som en god venn og en dyktig representant for den norske kirka.

- Einar har gjort det spennende for folk å gå i kirka, og han har bidratt til å ufarliggjøre den. Jeg synes han er en flott representant for prestegjerningen i 2010. Vi må huske på at vi ikke lever i gamledager, og at kirka også må være moderne, sier Hamnes.

Kvarme satte foten ned For fire år siden inviterte Hamnes Einar Gelius til å være jurymedlem i den Norske Frøken Norge-finalen. Gelius takket ja og gikk også offentlig ut og annonserte at han ville arrangere misseshow i kirka. Men dette ble det aldri noe av, ifølge Hamnes.

- To dager før finalen satte Kvarme foten ned og Einar måtte trekke seg. Dette er altså ikke første gang Kvarme blander seg i det Einar gjør, sier Hamnes.

Nye juletradisjoner Hamnes sier til Dagbladet at det ikke vil bli det samme å gå i kirka på juleaften dersom det ikke er Gelius som holder julegudstjenesten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer