Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ikke håp for savnet fisker

Redningsaksjonen etter den 77-årige fiskeren er avblåst for natten. I kveld fant en privatbåt fiskerens tomme båt drivende ved Bolærne fort i Vestfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er stupende mørkt og ikke mer å hente i natt. Vi starter opp igjen i morgen tidlig, men har ikke store håp om å finne mannen i live. Hadde vi hatt det, ville vi fortsatt letingen, sier redningsleder Erik Willassen ved Hovedredningssentralen på Sola. Han opplyser om at redningsvesten til mannen ble funnet i båten.

77-åringen gikk ut i båten sin i dag tidlig for å fiske. Klokka 18.50 ble fritidsbåten funnet drivende med flyndregarnet ute.

- Vi har tatt utgangspunkt i at mannen trolig har falt over bord, sier Willassen.

Vel en time etter at redningsaksjonen startet, deltok en redningskøyte, en båt fra Bolerne fort, en fritidsbåt, en Røde Kors-båt fra Tjøme og et Sea King-helikopter fra Rygge i letearbeidet. En politibåt fra Tønsberg var også på vei ut.

Men nå er altså redningsaksjonen avsluttet for natten

Det skal ikke være sterke strømmer i området, og redningsfolkene håper å finne mannen med hjelp av dykkere i morgen.

- Det er ikke så mye håp igjen. Det er mørkt, og mannen skal ha hatt på mørke klær. Etter så mange timer i vannet uten redningsvest, er håpet lite, sier Willassen.