Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ikke helt siste nytt

Kamilla dekket EM i Cheerleading.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Her forleden ble Kamilla Thoresen og videoreporter Øistein Monsen sendt ut for å dekke avdukingen av Jagland og Brundtlands portretter.

Redaksjonssjefen fikk blod på tann etter en engasjert diskusjon på dagbladet.no, og sendte de to ut for å dekke EM i cheerleading.

Nå skulle det vise seg at Thoresen og Monsen hadde en dårlig dag, for dette er hva som dukket opp på vaktsjefens mail etter opptakene til reportasjen.

\'Kjære vaktsjef.

Samarbeidet med videoreporter Monsen fungerer veldig dårlig. Han har sett reprisen av Fete Typer, og vil gjerne lage noe lignende fra Dagbladet.

Dessverre for de stakkars jentene i cheerleading-EM, ble fokuset i denne saken helt feil. Vi i Dagbladet er riktig nok mye bedre på TV enn journalistene i VG, så derfor blir det å kalle reportasjeserien for \'Ikke helt...\' helt meningsløst.

Den riktige tittelen må jo være \'Helt\'.

Kamilla\'

Ikke Helt... EM-reportasjen som ikke ble helt som den skulle. Foto: Øistein Norum Monsen
Ikke Helt... EM-reportasjen som ikke ble helt som den skulle. Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer

Litt senere sendte Monsen en SMS med meldingen; Vi kunne gjerne tenke oss å dekke EM i konekasting i Finland. Kan du bestille billetter?