Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ikke jomfru likevel?

De amerikanske ungdommene «Diane» og «Mike» har skapt furore etter at de annonserte sin første hyrdestund på nettet. Mye tyder på at de ikke er særlig jomfruelige, og at hensiktene ikke er så ærbare som paret vil gi inntrykk av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For mange er den seksuelle debuten en heller famlende affære, men tydeligvis ikke for det amerikanske paret «Diane» og «Mike». I går gikk nyheten om at de skal ha sitt første samleie direkte på nettet, jorda rundt i rasende tempo. Paret påstår å være 18 år gamle, kristne og av den oppfatning at «elskovsscener er vakre og ingenting å skamme seg over». Derfor har de tilbudt alle som vil å overvære begivenheten på deres hjemmesider - helt gratis. Det hele virker tilforlatelig, og ikke på langt nær så snuskete som mange av de andre «husmorstripperne» på nettet.

Sterke ord

Går du de jomfruelige elskendes hjemmeside nærmere etter i teksten, tyder mye på at de kanskje ikke er så sarte og kyske som de vil gi inntrykk av. Fraser om hvor vakker seksualiteten er, står i skarp kontrast til sidens såkalte meta-tags. Disse vises ikke for leseren, men oppgis som stikkord til søkemaskiner som Yahoo og AltaVista. Det de gladkristne ønsker å
assosieres med er ord som: «sex, teen, live, virgin, virginity, obscene, taboo, live, nude, forbidden, naked».
Ikke akkurat søkeord som appellerer til dem som mener at seksualiteten er det vakreste som fins. På den andre siden hevder ungdommene at den lille seansen 18. juli er gratis for hjemmesitterne, og hjemmesidene deres er foreløpig uten annonser.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!