- Ikke kjent med at vi har blitt ranet tidligere

Daglig leder i Den norske isbilen sjokkert etter væpnet isbil-ran i Larvik.

ISBIL-RAN: To maskerte menn ranet denne isbilen fra Den norske isbilen i Larvik i kveld. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto
ISBIL-RAN: To maskerte menn ranet denne isbilen fra Den norske isbilen i Larvik i kveld. Foto: Lasse Ljung / NyhetsfotoVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To maskerte menn, væpnet med skytevåpen, ranet i kveld en isbil i Larvik.

Politiet jakter nå de to maskerte mennene som stakk fra stedet i en eldre, mørk BMW personbil med sota ruter. Isbil-sjåføren skal ha kommet fysisk uskadd fra dramatikken.

Daglig leder Stein Ove Jordal i Den norske isbilen sier han ikke er kjent med at noen av hans biler har vært utsatt for ran før.

- Dette er svært alvorlig og nå må vi ta vare på medarbeideren som har blitt utsatt for dette. Jeg er ikke kjent med at noen av våre biler har blitt ranet tidligere, sier Jordal til Dagbladet.

Han var i kveld i kontakt med sin medarbeider som ble ranet.

- Dette har vært en svært dramatisk opplevelse for ham. Han er preget, men han har det etter forholdene bra. Han gjorte alt rett i situasjonen og fulgte hva ranerne ba om og ga fra seg pengene han hadde. Han vil nå følges opp av bedriften, sier Jordal til Dagbladet.

Han forteller at cirka halvparten av kundene deres betaler kontant for varene deres og at isbil-sjåførene kan ha ansvaret for flere tusen kroner etter en god vakt.

Vestfold politidistrikt har ikke besvart henvendelser fra Dagbladet i kveld. I sin siste oppdaterte politilogg ønsker politiet å komme i kontakt med vitner som har kjørt bak den gule isbilen p Rauanveien i Larvik i tidsrommet rundt 18.50 i kveld.

- En svart BMW personbil skal ha blinket med lys og tutet da den kjørte bak isbilen, skriver politiet.