ADVARER: Talsmannen for aktivistgruppa Tot Inclòs i Mallorca kommer med en klar beskjed til norske turister. Video: Ingrid Cogorno / Foto: Anita Arntzen Vis mer Vis mer Vis mer

Aktivistens klare beskjed til norske turister:

- Ikke kom hit. Her er det ikke plass til flere folk

I fem år har Tot Inclòs forsøkt å få folk til å forstå turistenes negative virkning på Mallorca. - Vi elsker å dele øya vår, men turismen truer både den og beboerne, sier organisasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PALMA DE MALLORCA (Dagbladet): Solnedgangen maler himmelen rød mens dagens siste cruiseskip legger til havn ved Mallorcas hovedstad Palma.

Smått solbrente turister fyller sakte, men sikkert gatene etter en lang dag på stranda. Noen av dem rusler til fots, andre velger den lokale hest og kjerre-transporten rundt i gatene, på jakt etter en restaurant eller bar.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer