Anmeldelse av Beijing8

Ikke la deg lure på Tjuvholmen: - Alt smaker likt

Anmelderne lar seg ikke imponere.

IMPONERER IKKE: På restaurant Beijing8 på Tjuvholmen serveres dumplings som ikke imponerer anmelderne. Foto: John T. Pedersen
IMPONERER IKKE: På restaurant Beijing8 på Tjuvholmen serveres dumplings som ikke imponerer anmelderne. Foto: John T. Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ikke la deg lure av navnet. Beijing8 serverer svensk samlebånds-dim sum i fancy innpakning.

Same shit, new wrapping?

Robinson og Fredag sto utenfor det nyåpnede spisestedet ved Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen. Ut ifra beliggenheten, ut ifra den visuelle profilen, og også ut ifra regninga de nettopp hadde betalt, på nesten 800 kroner, skulle man tro de var på en slags restaurant.

- Wrapping, ja. Massevis av wrapping, nikket Fredag.

- Gjennomført konsept og forseggjort design. Sjokkrosa skilt, gråpapiremballasje, spesialdesignede drikkevarer og en artig apefigur.

Hadde det bare ikke vært for servicen. Eller rettere: Fraværet av service. Og hadde det ikke vært for det som lå inni emballasjen.

En time tidligere: Det begynte illevarslende, ved at de måtte be om å få tørket av utebordet de satte seg ned ved i den deilige vårsola. Kliss fra tidligere spisegjester ble fjernet av en ansatt uten et eneste ord, ikke et velkommen, ingen utdeling av meny, ingenting. For å få bestilt mat måtte de gå inn og stille seg i kø ved kassa, som på en annen McDonald’s.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.