- Ikke la dem slippe unna med det her

Her jager blitzerne to menn med planker.

BLÅ-SIKTEDE: Den siktede etter skytingen på utestedet Blå i Oslo natt til søndag skal være personen som blir slått med planke i denne videoen. En person fra Blitz-miljøet i Oslo og to andre menn ble knivskadet og sendt til sykehus etter et knivslagsmål utenfor og inne i Blitz-huset i Oslo den 6. september 2013. Video: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En person fra Blitz-miljøet i Oslo og to andre menn ble knivskadet og sendt til sykehus etter et knivslagsmål utenfor og inne i Blitz-huset i Oslo i ettermiddag.

Ifølge vitner skal to personer skal ha stilt seg opp foran huset og kommet med slagord som «Sieg heil», opplyser politiet.

Et slagsmål oppsto og en person ble knivstukket. De to personene stakk av, men ble jaget av flere menn med blant annet planker som våpen.

«Ikke la dem slippe unna med det her» og «De knivstakk kompisen min» ropes det i videoen som også viser hvordan mennene blir slått med planker.

Operasjonsleder Ola Krokan i Oslo-politiet forteller til Dagbladet at de fikk melding om slagsmålet klokka 16.06.

- Det skal ha vært to personer som skal ha stilt seg opp foran bygningen og kommet med ukvemsord. Ifølge vitner skal de har ropt «Sieg heil», sier Krokan til Dagbladet.

Det ble raskt spekulert i om de to personene tilhørte et høyreekstremt miljø, men politiet avviser dette. Mennene skal ha vært ruset, får Dagbladet opplyst.

- Etter gode vitnebeskrivelser sporet vi to mistenkte i en leilighet ikke langt unna. De hadde fått skikkelig juling og hadde kuttskader. Disse ble sendt til sykehus også. Det ble også funnet en kniv i leiligheten, sier Krokan, som opplyser at mennene er født i 1993 og 1987.

De tre personene har moderate skader, ifølge NTB.