IKKE LANDET: Det er intensive forhandlinger mellom ledelse og fagforeningene i dag, men forhandlingene har ikke landet ennå. Foto: EPA / Johan Nilsson / NTB scanpix
IKKE LANDET: Det er intensive forhandlinger mellom ledelse og fagforeningene i dag, men forhandlingene har ikke landet ennå. Foto: EPA / Johan Nilsson / NTB scanpixVis mer

Ikke landet SAS-avtale ennå

Intensive forhandlinger nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forhandlingene mellom SAS og fagforeningene pågår for fullt, men det var søndag formiddag ennå ikke inngått noen avtale.

- Det har vært ført intensive forhandlinger i noen døgn. Dessverre er det ikke inngått avtale med noen foreninger ennå, opplyser SAS i en pressemelding søndag klokka 9.30.

Det konkurstruede flyselskapet opplyser at forhandlingene fortsetter, og at det som tidligere meddelt skal finnes en løsning før styret møtes senere på dagen.

På møtet skal styret beslutte om forutsetningene for å gjennomføre den varslede kriseplanen er til stede. En full gjennomføring er betingelsen for at banker og hovedeiere stiller en kredittfasilitet til rådighet.

- Det jobbes intensivt fram mot styremøtet for å komme til enighet om nye avtaler og dermed sikre SAS' fremtid, heter det videre i meldingen.

NTB