- Ikke lenger håp om å finne mannen i live

Avslutter redningsaksjon etter savnet kajakkpadler i Fusa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn i 30-årene padlet fredag kveld i Skogseidvatnet i Fusa kommune i Hordaland. Den ene av dem ble meldt savnet etter at båten kantret.

- Kan aldri utelukke noe Politiet fikk melding om hendelsen klokka 00.40 og igangsatte umiddelbart en stor redningsaksjon.

- Den ene klarte å svømme i land, den andre har vi ikke kontroll på. På bakgrunn av dette har vi satt i gang en redningsaksjon. Luftambulanse, Sea King-helikopter og fire polititjenestehunder er involvert i søket. Vi har også varslet brannvesenet, opplyser operasjonsleder Terje Magnussen ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

Søket etter den savnede mannen fortsatte i morgentimene lørdag.

- Vi kan aldri utelukke noe, men området rundt vannet er gjennomsøkt godt. Og dersom den savnede fortsatt er i vannet, vil dette ikke lenger dreie seg om noen redningsaksjon. Politiet overtar nå letingen, sier Johan Mannsåker ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til NTB.

Leter etter omkommet Like etter klokka 10.00 bekrefter politiet at redninsaksjonen er avsluttet, og at de nå leter etter en antatt omkommet person.

- Det er gjort såpass omfattende søk at Hovedredningssentralen ikke lenger mener det er håp om å finne mannen i live, sier operasjonsleder Jan Steimler ved Hordaland politidistrikt til NRK.