Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ikke lenger mistenkt for konedrap

Melkekartong-milliardær Hans Kristian Rausing (49) meldte ikke fra om fruens død.

 PAR MED RUSPROBLEMER:  Svenske Hans Kristian Rausing ble pågrepet etter at kona Eva ble funnet død 9. juli. Da hadde hun allerede vært død flere dager. Slektninger har fortalt at de ikke har fått kontakt med henne siden slutten av mai. De første meldingene  i britiske medier gikk ut på at kan det dreie seg om en overdose. Ekteparet med fire par traff hverandre på en avrusningsklinikk. Foto: Alan Davidson/All over press.
PAR MED RUSPROBLEMER: Svenske Hans Kristian Rausing ble pågrepet etter at kona Eva ble funnet død 9. juli. Da hadde hun allerede vært død flere dager. Slektninger har fortalt at de ikke har fått kontakt med henne siden slutten av mai. De første meldingene i britiske medier gikk ut på at kan det dreie seg om en overdose. Ekteparet med fire par traff hverandre på en avrusningsklinikk. Foto: Alan Davidson/All over press. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den svenskættede millionarvingen Hans Kristian Rausing mistenkes ikke lenger for å ha drept sin egen kone, men for å ha unnlatt å melde fra at hun var død.

Hans Kristian Rausing, som er arving til en familieformue på over 50 milliarder kroner, ble stanset med høy promille av politiet i London i forrige uke.

Da politiet gjennomførte en husransakelse hjemme hos ham, fant de kona Eva Rausing død. Dødsårsaken er ennå ikke fastslått med sikkerhet, men hun hadde åpenbart ligget død i flere dager.

Ny siktelse Britisk politi siktet først Rausing for å ha drept sin amerikanskfødte kone, men har nå endret siktelsen. Milliardærarvingen må nå i stedet svare på anklager om å ha unnlatt å melde fra om at kona var død og dermed hindret at hun fikk en anstendig begravelse.

Hans Kristian Rausing er sønn av 86 år gamle Hans Rausing, som flyktet fra svenske skatter til Storbritannia for 30 år siden etter å ha tjent en formue på drikkekartongselskapet Tetra Pak.

Møttes på avrusning Familien regnes i dag som Storbritannias tolvte rikeste.

Hans Kristian og Eva har fire tenåringsbarn sammen og møttes første gang på en avrusningsklinikk i USA.

Begge har en lang historie av narkotikamisbruk bak seg og i 1998 ble Eva stanset da hun forsøkte å smugle med seg det narkotiske stoffet crack inn på en mottakelse ved den amerikanske ambassaden i London.

(NTB- AFP).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media