SAVNET: Kevin Karlsen Nordnes dro på ferie til New York i midten av desember. Nå er han sporløst forsvunnet. Foto: Privat
SAVNET: Kevin Karlsen Nordnes dro på ferie til New York i midten av desember. Nå er han sporløst forsvunnet. Foto: PrivatVis mer

Nordmann sporløst forsvunnet i USA:

- Ikke livstegn siden julaften

Nesten ei uke har gått siden foreldrene hørte fra Kevin Karlsen Nordnes. Nå er han etterlyst over hele verden.

Han skulle egentlig komme hjem til Bodø med fly i går. Men Kevin Karlsen Nordnes er sporløst forsvunnet. Sist foreldrene i Norge hadde kontakt med sønnen, som dro til New York på ferie den 17. desember, var på julaften. Siden har det vært stille.

- Ingen har kommet med tips om hvor han er, selv om telefonen har ringt i hele dag. Folk lurer på hvordan det går og om vi har hørt noe. Men det har ikke vært livstegn siden julaften, sier Anne Grete Karlsen, mor til den savnede 33-åringen.

Etterlyst internasjonalt

Selv har hun i flere dager forgjeves forsøkt å få kontakt med sønnen. Nå er han etterlyst internasjonalt via Interpol.

Også politiet i Bodø jobber aktivt med saken. Lørdag kveld får Dagbladet opplyst at de vil henvende seg til amerikanske myndigheter. Det blir også gjort etterforskningsskritt lokalt, blant annet med elektroniske spor.

- Jeg har ringt og ringt, men kommer bare rett til mobilsvareren hans. Han har ikke vært logget på Facebook heller, og har garantert ikke kommet til Norge. Vi er helt sikre på at noe har skjedd med ham, sier Karlsen.

Kjent i byen

Hun forteller at de har vært bekymret for sønnen helt siden de mottok en urovekkende melding noen dager før julaften. De pratet da med ham og ba ham komme hjem.

Men 33-åringen, som blant annet har jobbet som P4s korrespondent i USA, har så langt vært som sunket i jorda. Ingen i hans nettverk i den amerikanske storbyen har heller observert ham.

- Han har bodd i New York i ett og et halvt år, og kjenner mange der. Men ingen har sett ham på stedene han brukte å vanke, sier mora.