Ikke nærmere drapsmannen

Politiet har avhørt omlag 30 vitner og sikret seg tekniske spor på åstedet, men har foreløpig ingen anelse om hvem som kan ha drept tobarnsmoren Marianne Våge i Haugesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har ingen som er mistenkt for drapet, og vi har ingen spesielle personer i søkelyset. Så vi har ikke kommet noe nærmere en gjerningsmann i løpet av dagen, sier politiadvokat Thor Buberg til Dagbladet :på nettet.

Omlag 30 vitner er avhørt i løpet av de snart to døgnene som er gått siden Marianne Våge ble funnet drept i sitt eget hjem. Kvinnens fraseparerte ektemann varslet politiet da han kom til låst dør søndag kveld, og han var den første som ble avhørt.

- De fleste som er avhørt til nå er familie eller naboer til den avdøde kvinnen, sier Thor Buberg.

Den 29 år gamle kvinnen blir obdusert i Bergen i dag, og politiet vil foreløpig ikke kommentere opplysningene om at kvinnen skal være stukket i hjel med kniv.

- Jeg kan foreløpig ikke bekrefte dødsårsak, og kan dermed heller ikke si noe om eventuelt drapsvåpen, sier Thor Buberg.

20 tjenestemenn fra Haugesund polistasjon etterforsker drapet. De har bistand fra tre tekniske og tre taktiske etterforskere fra Kripos.

INGEN MISTENKT: Politiet har ingen spesielle personer i søkelyset i etterforskningen av drapet på tobarnsmoren Marianne Våge.