Ikke noe godt nytt år for Iphone ...

Vekkefunksjonen tålte ikke overgangen til 2011.

NYTTÅRSTRØBBEL FOR IPHONE: Vekkefunksjonen på både Iphone 3GS og Iphone 4 fungerte ikke for mange brukere i dag tidlig. Foto: Scanpix
NYTTÅRSTRØBBEL FOR IPHONE: Vekkefunksjonen på både Iphone 3GS og Iphone 4 fungerte ikke for mange brukere i dag tidlig. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Funket heller ikke din Iphone-vekkeklokke i dag?

Dagbladet har mottatt flere tips fra sinte Iphone-brukere på årets første dag. Mange, som skulle ha vært på jobb tidlig, har forsovet seg på grunn av at var vekkefunksjonen har vært satt ut av spill på telefonene.

Det dreier seg både om iPhone 4 og Iphone 3GS.

Tålte ikke 2011 «Ingen Iphone-brukere ble vekket i dag tidlig pga en feil i software, virker ingen alarmer på telefonen etter 01.01.11! Tenk hvor mange som har forsovet seg i dag», skriver Eiliv til Dagbladet.

Vekkefunksjonen på Iphone 4 virket ikke så lenge datoen på telefonene viste 2011. Om man stilte datoen en dag tilbake, til 31.12.2010, virket vekkingen igjen.

Gikk i svart Og flere forteller om Iphone-trøbbel på årets første dag:

«Mannen min skulle på jobb i dag morges klokken 8. Alarmen ringte ikke, enda den var skrudd på kvelden i forveien. Vi trodde at vi begge hadde gått glipp av at det hadde ringt,» skriver Gunn-Mari til TV2.

«Min Iphone 4 gikk helt i svart. Den er død, og lar seg ikke lade heller,» skriver Roar. «Min Iphone 4 vekket meg ikke i dag. Jeg skulle vært på jobb på en psykiatrisk institusjon 7.30, men ble ikke vekket før 8.15 da en kollega ringte, håpløst!» skriver en annen leser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer