Ikke noe kriminelt bak funn av død person i Trondheim

Meldt savnet for sju måneder siden.

DØDSFALL: Politiet satte i gang etterforskning etter funn av en død person i et skogholt ved Heimdal i Trondheim fredag.
Foto: Frank Valde / NTB scanpix
DØDSFALL: Politiet satte i gang etterforskning etter funn av en død person i et skogholt ved Heimdal i Trondheim fredag. Foto: Frank Valde / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Obduksjonen viser ingen tegn til at personen som ble funnet død i et skogholt ved Heimdal i Trondheim fredag, har blitt utsatt for noe kriminelt.

Politiet tror personen har vært død i flere uker eller måneder.

- Avdøde ble meldt savnet til politiet for sju måneder siden, opplyser politiadvokat Aage Sliper Midling i Sør-Trøndelag politidistrikt i en pressemelding lørdag kveld.

Det er på bakgrunn av obduksjonen, som ble foretatt lørdag, at politiet ikke tror avdøde har vært utsatt for en kriminell handling. Åstedet blir frigitt, og politiets vakthold på stedet opphører.

Den døde ble funnet av en mann som var ute og luftet hunden sin fredag ettermiddag. Levningene lå på bakken ved et industriområde ved Øvre Rosten ved Heimdal, sør for Trondheim sentrum.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer