- Ikke noe kriminelt

Politiet har identifisert mannen som ble funnet død i sentrum i går kveld, men konkluderer foreløpig med at det ikke har skjedd noe kriminelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ved 21-tida i går kveld ble en mann funnet død bak en nedlagt Statoil-stasjon i Storgata i Lillestrøm. Teknikere fra Kripos kom fra Oslo, og politiet karakteriserte dødsfallet som mistenkelig.

Klokka 13 i dag visste politiet fortsatt lite om hva som kan ha skjedd mannen, men har iløpet av dagen funnet ut at mannen er en rusmisbruker i 30-åra.

- Omstendighetene rundt funnet tyder på at det dreier seg om en rusmisbruker, sier politibetjent Endre Hagen i Romerike politidistrikt til NTB.

Lillestrøm-politiet opplyser overfor Dagbladet.no at det var naturlig å karakterisere dødsfallet som mistenkelig, siden mannen var ung og det ikke forelå noen naturlig forklaring på dødsfallet.

- Vi kjenner fortsatt ikke til noen dødsårsak. Mannen hadde ingen tegn til ytre, stump vold. Alt så langt tilsier at dette ikke dreier seg om et drap, sier Hagen.

Funnet av ung gutt

Det var en ung gutt som fant den døde ved et skur i går kveld, og politiet sa i natt at ting på stedet og den omkomnes plassering gjorde at dødsfallet ble karakterisert som mistenkelig.

De ville ikke konkretisere dette, og heller ikke i dag vil politiet si noe om disse «sporene».

UKJENT OFFER: Politiet vet fortsatt ikke hvem som ble funnet død i Lillestrøm sentrum i går kveld.