- Ikke noe vits i å rope på Erna hver gang han har utfordringer

Siv Jensen forstår ikke kritikken fra Hareide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STORTINGET, OSLO (Dagbladet): KrF-leder Knut Arild Hareide bekreftet torsdag at det hersker full splid mellom KrF og Fremskrittspartiet i flere sentrale spørsmål.

- Slitasjen med Frp har det siste halvåret blitt betydelig. De stadige angrepene fra Frp sliter på KrF og hele KrF-organisasjonen, sa Hareide til Dagbladet torsdag.

Finansminister Siv Jensen (Frp) har ingen problemer med å innrømme at de to partiene er uenige i flere saker, men sier hun ikke forstår kritikken fra Hareide.

- At KrF og Fremskrittspartiet er uenige i de politiske løsningene i flere saker, betyr ikke at vi i Frp går til angrep mot dem. Det handler om en reell politisk uenighet. Vi er to forskjellige partier, som samarbeider godt i veldig mange saker, men som i noen saker har veldig ulike løsninger og ulik tilnærming, sier Siv Jensen til Dagbladet.

- Vi må løse dette sammen Hareide understreket også torsdag at han og KrF setter stor pris på lederskapet til Erna Solberg (H).

- Hun står sterkt i KrF, sa Hareide.

- Opplever du dette som et stikk mot deg Siv Jensen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.