- Ikke perfekt leder

Anders Anundsen er stolt over sine tidligere politiske medarbeidere.

- UTÅLMODIG:  - Jeg er nok i overkant utålmodig og svært opptatt av å levere politikk på løpende bånd, skriver Anders Anundsen om seg selv på Facebook. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
- UTÅLMODIG: - Jeg er nok i overkant utålmodig og svært opptatt av å levere politikk på løpende bånd, skriver Anders Anundsen om seg selv på Facebook. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag skriver Dagbladet om den politiske flukten fra justis- og beredskapsminister Anders Anundsen. Siden Anundsen inntok statsrådstaburetten høsten 2013, har samtlige fire statssekretærer og den ene politiske rådgiveren sluttet.

Anundsen la i dag selv ut en kommentar til Dagbladets artikkel på sin hjemmeside på Facebook. Der skriver statsråden:

«Det er sikkert både pompøst og arrogant å skrive dette på FB, men jeg er faktisk ganske stolt av at flere av mine tidligere politiske medarbeidere har blitt rekruttert til nye jobber etter et par år i JD».

Facebook Videre i Facebook-meldingen heter det:

«Men noen perfekt leder er jeg nok ikke. Jeg er nok i overkant utålmodig og svært opptatt av å levere politikk på løpende bånd. Sånn vil jeg nok fortsatt være, og mine utmerkede nåværende og tidligere politiske medarbeidere har hjulpet og hjelper meg uvurderlig i kampen for politiske leveranser».

Til Dagbladet i dag svarer Anundsen at det ikke er unaturlig med utskiftninger i den politiske ledelsen etter to og et halv år i regjering.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer