- Ikke redd ei naken rumpe

Erna Solberg ble overrasket over skamløse badegjester da hun besøkte Risør. - Ikke noe nakensjokk, sier Høyre-lederen.

OVERRASKET: Høyre-leder Erna Solberg ble mildt sagt overrasket da hun skulle kikke på en trebåt i Risør. Like bak henne kledde en gjeng seg naken og hoppet i vannet. Senere fikk hun møte en av dem - påkledd. Foto: Facebook
OVERRASKET: Høyre-leder Erna Solberg ble mildt sagt overrasket da hun skulle kikke på en trebåt i Risør. Like bak henne kledde en gjeng seg naken og hoppet i vannet. Senere fikk hun møte en av dem - påkledd. Foto: Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TVEDESTRAND (Dagbladet): Høyre-leder Erna Solberg skulle bare ta et bilde med partikollegaens sørlandssnekke ved brygga i Risør, men plutselig var det andre som stjal oppmerksomheten.

- Jeg skulle bare se på vår fylkesordfører sin elektrifiserte snekke. Jeg var på vei opp i båten da det var masse jubalong fra ei stor skute på den andre siden, sier Solberg til Dagbladet.

- Overrasket

- Plutselig sto det en haug med nakne unge menn der.

Like bak den tidligere statsministeren hadde nemlig en gruppe seilere uten en tråd tatt oppstilling før de stupte i vannet.

- Skal si Risør overrasket i kveld, skrev Erna Solberg på sin egen Facebook-side.

- Det var en overraskende velkomst, ja, sier hun til Dagbladet.

På Facebook la hun ut bilder av den overraskende episoden. «Du kan zoome inn på eget ansvar», skriver en spøkefull Høyre-leder.

- Folk får gjøre hva de vil, sier Solberg, i en uttalelse som kan passe fint med partiets ideologi.

Høyre-lederen er for tida på turné rundt i landet, og er denne uka på tur langs sørlandskysten i sin nye valgkampbuss. Fredag besøkte hun blant annet Unge Høyres sommerleir og bedrifter som sliter med strømregningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer