Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ikke regjeringens oppgave å pågripe Krekar

Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) er glad han ikke bestemmer hvem som blir satt i fengsel.

FORTSATT FRI: Statsminister Jens Stoltenberg vil ikke bestemme hvem om mulla Krekar (bildet) skal fengsles. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
FORTSATT FRI: Statsminister Jens Stoltenberg vil ikke bestemme hvem om mulla Krekar (bildet) skal fengsles. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) er glad for at han ikke er statsminister i et land der regjeringen bestemmer hvem som blir satt i fengsel.

- Når blir mulla Krekar arrestert? ville en journalist vite under pressekonferansen etter at de tre rødgrønne partilederne onsdag ettermiddag hadde presentert Soria Moria 2 og deretter åpnet for spørsmål.


Stoltenberg svarte at i Norge blir folk satt i fengsel etter lov og dom, og la til at han var glad for at dette ikke er oppgaver som regjeringen har ansvar for.


- Land der statsministeren bestemmer hvem som blir pågrepet og satt i fengsel, kåres ikke til verdens beste å bo i av FN, for å si det sånn, slo Stoltenberg fast. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media